ویزا

 

در صورتی که مسافر ایرانی هستید ولی در کشور غیر زندگی میکنید و قصد ورود به ایران را دارید بر اساس طبقه بندی زیر میتوانید اقدام فرمایید

  • ویزای مسافرتی

زمانی است که به عنوان توریست وارد ایران شوید.

  • ویزای کاری

این ویزا برای ویزای کاری است مثل کنفرانس ،ملاقات های کاری،مذاکرات قرار دادی ،بازدید از کارخانه .......

  • ویزای کار

اگر مایل هستید در ایران کار کنید میتوانید ویزای کار کنید .

  • ویزای عبور

اگر دارای پاسپورت کشوری غیر از ایران را دارید و میخواهید از ایران عبور کنید باید ویزای مسافرتی و یا ویزای توریستی بگیرید .

  • ویزای زیارتی

این ویزا برای کسانی است که مسلمان هستند و قصد دیدن مکانهای مقدس مانند قم ،مشهد،شیراز را دارند صادر می شود .

http://www.iranembassy.org.au/english_AU/council/pligrimagevisa.aspx

  • ویزای رسانه ایی

خبرنگار خارجی و نماینده رسانه ایی (مطبوعات،رادیو،فیلم،چاپ ) که به صورت حرفه ایی به ایران سفر میکنند بایستی ویزای روزنامه نگاری و یا رسانه ایی بدست اورند .

  • ویزای دانشجویی

برای کسایی است که میخواهند ویزای دانشجویی بگیرند و در ایران به تحصیل ادامه دهند .

اگر مایل هستید به ایران سفر کنید رو قسمت درخواست ویزا کلیک کنید و مراحل زیر را طی کنید تا به ویزای خود دست پیدا کنید .

  • درخواست خود را تکمیل کنید .
  • از صفحه اصلی پاسپورت خود اسکن کنید به فورمت JPG
  • بعد از ده روز کاری مجوز را دریافت میکنید
  • بعد از اینکه تمام پرونده ها رو تکمیل کردید به سفارت بروید و ویزای خود را دریافت کنید

اگر شما پاسپورت انگلیسی ،امریکایی و یا کانادایی دارید باید به روش زیر اقدام کنید

اگر پاسپورت این سه کشور را دارا میباشد باید تمام روند مسافرتی خود را از طریق یک اژانس پیگیری کنید . بعد از اینکه درخواست ویزا زا پر کردید رزومه خود را همراه اسکن از صفحه اصلی با فورمت JPG را بفرستید (بعد از 6 ماه ) برنامه سفر ،هتل و تور گاید شما رزرو میشود .بعد از اون اژانس روند ویزا را طی میکند و اسناد رو به وزارت امور خارجه ارسال میکند .بین 30 تا 45 روز کاری وقت نیاز هست تا درخواست کامل شود. بعد از اینکه مجوز لازم را از وزرات امور خارجه دریافت شد به ایمیل شما فرستاده می شود و شما میتوانید تمام پرونده های خود را که قبلا تهیه کردید به سفارت مراجعه کنید و تحویل دهید .

بعد از گرفتن ویزا شما سه ماه فرصت دارید به ایران سفر کنید البته قابل ذکر هست که به خاطر تفاوت در سیاست های متفاوت در هر سفارتخانه ایی بهتر است که قبل از هر موردی با سفارت تماس بگیرید .با وجود اینکه اعتبار ویزا 30 روزه است اما میتوانید در ایران به دفتر پلیس بیگانگان خارجی بروید و ویزای خود را دوباره تمدید کنید .

زمانی که به سفارت مراجعه کردید بر اساس ملیت متفاوت هزینه های متفاوتی وجود دارد که باید پرداخت کنید اما هیچ هزینه ایی بایت گرفتن ویزا به اژانس لازم نیست تا پرداخت کنید.

فرم درخواست ویزا



© آرتیمس گشت تور


طراحی و توسعه: طراحی سایت و تور مجازی پانومن